etusivu tuotteet hoidot henkilokunta
 

Aromaterapia     Hinnasto

Aromaterapia on lempeä, tehokas hierontahoito, jossa tehoaineena käytetään tuoksuvia eteerisiä öljyjä pohjaöljyyn sekoitettuna. Aromaterapiassa pyritään löytämään tasapaino ihmisen kehon, mielen ja psyyken välille. Tavoitteena on luoda edellytykset ihmisen omien parantavien voimien työskentelylle. Eteerisien öljyjen vaikutukset on erilaisia: rauhoittavia, virkistäviä, rentouttavia, kipua lieventäviä, nestettä poistavia, vastustuskykyä lisääviä jne. Aromaterapia on erinomainen hoitomuoto silloin, kun kärsit stressistä, kolotuksista, verenkiertohäiriöistä, iho-ongelmista tai jopa selluliitista.

Energiahoito     Hinnasto

Energiahoito ei ole hierontaa vaan hoitaja välittää energian käsiensä kautta, pitäen niitä kevyesti kehon päällä tai kevyellä kosketuksella. Energiahoito rentouttaa tehokkaasti kehon ja mielen. Energiakäsittelyn avulla voit kerätä voimia, paikata energiavajetta, avata kehosi energiakanavia, poistaa tukkoisuutta, puhdistua ja hiljentyä kuuntelemaan omaa sisintäsi.

Fytoterapeuttiset hoidot     Hinnasto

Fytoterapia on modernia kasvilääkintää sisäisesti ja ulkoisesti, perustuen tutkittuun farmakologiseen tietoon kasvien vaikuttavista aineista. Fytoterapialla voidaan ylläpitää terveyttä ja hoitaa monenlaisia vaivoja. Munuais- ja maksahoidoissa yhdistyvät suomalaiset kasvit rohtoina ja kiinalaisen lääketieteen näkemys ihmisestä kokonaisuutena, jonka hoidossa pyritään sisäelinten energiatasapainon palauttamiseen meridiaanien akupainannalla.

Munuaishoito: kehon tukkoisuutta vähentävä hoito. Mm. turvotuksen, iskiaksen, reuman, luuston, stressin ja pelkotilojen hoidon tueksi.

Maksahoito: tukee maksan toimintaa elimistöön joutuneiden vierasaineiden ja kuona-aineiden poistamisessa. Maksaa hoidettaessa hoidetaan myös sappea. Mm. päänsärkyjen, ruuansulatusongelmien, kuukautiskipujen, ihon hyvinvoinnin sekä ärtyisyyden hoidon tueksi ja avuksi.

Intialainen (ayrvedinen) päähieronta     Hinnasto

Perinteinen intialainen pää- ja kasvohieronta tehdään öljyn kanssa. Hoidon aikana pysähdytään hieromaan pään marmapisteitä (=akupisteitä). Hieronta rentouttaa vapauttaen pään alueen verenkiertoa ja muuta virtausta, jotka voivat häiriintyä lihasjännityksistä tai -kivuista. Oire heikentyneistä pään virtauksista voi olla esim. päänsärky, migreeni, huonovointisuus, uupumus, heikkouden tunne, hermostuneisuus ja yliaktiivinen ajatustoiminta. Päähieronnalla voidaan auttaa em. oireiden lisäksi pään alueen lukkiutumia, kuumuuden tunnetta päässä, elvyttää päänahan toimintaa ja terävöittää aistien toimintaa. Hieronta edesauttaa myös marmapisteiden ja energiaratojen toimintaa ja rauhoittaa mieltä.

Intialainen (ayrvedinen) kokovartalohieronta     Hinnasto

Hoito tehdään lämpimällä yrttiöljyllä valiten vata, pitta tai kapha. Tavoite on saada soluissa olevat kuona-aineet ja myrkyt liikkeelle ja poistaa ne luonnollista tietä. Hoito vaikuttaa soluihin, lymfakiertoon, hermostoon, hengitykseen, energiaväyliin ja energiapisteisiin. Hoito antaa täydellisen rentoutumisen koko keholle.

Kalevalainen jäsenkorjaus     Hinnasto

Kalevalainen jäsenkorjaus on vanha suomalaisuuden juuriin perustuva hoitoperinne. Kalevalaisessa jäsenkorjaushoidossa tasapainotetaan mobilisaatiokäsittelyn avulla hoitoa tarvitsevan koko tukirakenteen kineettinen ketju aina jalkapohjista kallonrajaan saakka.

Klassinen homeopatia     Hinnasto

Homeopatia on yksilöllinen ja kokonaisvaltainen hoitomuoto. Homeopaattisen hoidon kohteena on sairastunut yksilö, ei yksittäinen oire. Oire ei ole sairaus, vaan se kertoo, että elimistö on epätasapainossa. Homeopatia pyrkii tasapainottamaan sitä, mikä fyysisellä, emotionaalisella tai mentaalisella alueella on epätasapainossa ja aiheuttaa oireita. Homeopatia tukee kehon omia parantavia kykyjä. Voidaankin sanoa, että homeopatia vaikuttaa kehon immuunipuolustusta voimistavasti.

Kosmetologiset hoidot     Hinnasto

Kosmetologiset hoitomme tehdään luonnonmukaisilla tuotteilla. Hoitojamme ovat erilaiset käsi-, kasvo- ja jalkahoidot, ripsien ja kulmien käsittelyt sekä karvanpoistot.

Dr. Hauschkan hoitoihin ja tuotteisiin voit tutustua täältä.


Rosenterapia     Hinnasto

Rosen-menetelmä on kehoterapiamuoto, jossa käsitellään jännittyneitä lihaksia pehmeästi, mutta kuitenkin tuntuvasti. Hoito auttaa tiedostamaan lihasjännityksiä ja hengitystapaa. Se lisää ymmärrystä omista toiminta- ja reagointitavoista ja mahdollistaa sitä kautta muutoksen.

Shiatsu     Hinnasto

Shiatsu on kokonaisvaltainen vartalohieronta, joka perustuu kehon energiakanavilla eli meridiaaneilla sijaitsevien akupunktiopisteiden, tsubojen paineluun. Hoidossa meridiaanien akupisteet käydään läpi muun muassa peukaloilla, polvilla, kyynärpäillä, rystysillä tai jalkaterillä painellen. Shiatsun avulla voidaan hoitaa muun muassa stressiä ja kiputiloja, masennusta, unettomuutta, päänsärkyä, migreeniä, selkäkipua ja ruoansulatusvaivoja sekä kuukautisvaivoja. Yhdistyksen mukaan sen on myös todettu parantavan verenkiertoa ja kehon nesteiden aineenvaihduntaa.

Vitamiini-hivenainemittaus     Hinnasto

Mittauksessa tutkitaan akupunktiopisteitä hyväksikäyttäen kehon reaktioita eri aineisiin.

Vyöhyketerapia     Hinnasto

Vyöhyketerapiassa on kyse siitä, että kaikkia kehon elimiä vastaavat heijastevyöhykkeet sijaitsevat jalkapohjissa. Kun näitä vyöhykkeitä hierotaan, autetaan vastaavien elinten toimintaa palautumaan normaaliksi. Vyöhyketerapialla puretaan kuonakertymiä, jotka haittaavat veren vapaata kiertämistä ja estävät energian virtausta paitsi jaloissa, myös heijastevyöhykettä vastaavassa elimessä sekä imusuonistossa. Vyöhyketerapia sopii erilaisten jännitystilojen purkuun ja tasapainottamaan hermoston tilaa niin aikuisille kuin lapsille.

 
Dr. Hauschka Luksushoito
Rentouttava jalkakylpy, selän,
käsien ja jalkojen pehmeä sively sekä tuoksuvat kompressit valmistavat asiakkaan seuraavaan hoitovaiheeseen eli kasvojen puhdistukseen ja hoitoon. Hoidon jälkeen asiakas tuntee olonsa kauttaaltaan elinvoimaiseksi ja keveäksi, valon täyttämäksi ja tasapainoiseksi.
Fytoterapeuttiset hoidot
Maksahoito:
Tukee maksan toimintaa elimistöön joutuneiden vierasaineiden ja kuona-aineiden poistamisessa.
Munuaishoito:
Kehon tukkoisuutta vähentävä hoito.