etusivu tuotteet hoidot henkilokunta
 

Aromaterapia     Hinnasto

Aromaterapia on lempeä, tehokas hierontahoito, jossa tehoaineena käytetään tuoksuvia eteerisiä öljyjä pohjaöljyyn sekoitettuna. Aromaterapiassa pyritään löytämään tasapaino ihmisen kehon, mielen ja psyyken välille. Tavoitteena on luoda edellytykset ihmisen omien parantavien voimien työskentelylle. Eteerisien öljyjen vaikutukset on erilaisia: rauhoittavia, virkistäviä, rentouttavia, kipua lieventäviä, nestettä poistavia, vastustuskykyä lisääviä jne. Aromaterapia on erinomainen hoitomuoto silloin, kun kärsit stressistä, kolotuksista, verenkiertohäiriöistä, iho-ongelmista tai jopa selluliitista.


FLT-ravintovalmennus     Hinnasto

Funktionaalisen lääketieteen ravintovalmennuksessa asiakas otetaan huomioon kokonaisuutena ja yksilöllisesti eikä hoideta ainoastaan sairauden aiheuttamaa oiretta. Laajan alkuhaastattelun ja kartoituksen avulla selvitämme yhdessä asiakkaan kanssa terveysongelmia aiheuttaneet syyt ravitsemuksessa ja elämäntavoissa elämän eri vaiheissa. Ravintovalmennus sopii kaikenikäisille tukemaan, edistämään ja parantamaan terveyttä ja hyvinvointia. Syömäsi ravinto vaikuttaa mm. suolistosi hyvinvointiin, mielialaasi, hormonitoimintaasi, vastustuskykyysi, ihosi kuntoon, energisyyteen sekä unesi laatuun.

Ensimmäinen käynti: sisältää alkukartoituksen, jossa käydään läpi asiakkaan täyttämät lomakkeet ja niiden pohjalta yksilöllisen ravintosuunnitelman elämäntapaohjeineen. Valmennuksessa noudatetaan funktionaalisen lääketieteen periaatteita.

Seurantakäynti: noin 4-6 viikon kuluttua ensi tapaamisesta. Sisältää ruokavaliokartoituksen, tilanteen arviointia jatko-ohjeistuksineen.

Ravintovalmennuksen paketti: sisältää ensitapaamisen (kesto 2 tuntia) sekä kaksi seurantakäyntiä (kesto 2x 60min.)

Lisätietoa löytyy sivulta www.eijalaine.fi


Fytoterapeuttiset hoidot     Hinnasto

Fytoterapia on modernia kasvilääkintää sisäisesti ja ulkoisesti, perustuen tutkittuun farmakologiseen tietoon kasvien vaikuttavista aineista. Fytoterapialla voidaan ylläpitää terveyttä ja hoitaa monenlaisia vaivoja. Munuais- ja maksahoidoissa yhdistyvät suomalaiset kasvit rohtoina ja kiinalaisen lääketieteen näkemys ihmisestä kokonaisuutena, jonka hoidossa pyritään sisäelinten energiatasapainon palauttamiseen meridiaanien akupainannalla.

Munuaishoito: kehon tukkoisuutta vähentävä hoito. Mm. turvotuksen, iskiaksen, reuman, luuston, stressin ja pelkotilojen hoidon tueksi.

Maksahoito: tukee maksan toimintaa elimistöön joutuneiden vierasaineiden ja kuona-aineiden poistamisessa. Maksaa hoidettaessa hoidetaan myös sappea. Mm. päänsärkyjen, ruuansulatusongelmien, kuukautiskipujen, ihon hyvinvoinnin sekä ärtyisyyden hoidon tueksi ja avuksi.


HCA-mittaus     Hinnasto

HCA Health Concept Analyzer-mittalaitteella saadaan tietoa 13 eri kehon toiminnosta, mm. vitamiini- ja kivennäisainetasot, sydän ja verisuonet ja ruuansulatus. HCA:lla on tehty Saksassa 10 000 vertailevaa mittausta. Mittalaitteen tuloksia verrattiin mm. verikoetuloksiin ja muihin mittalaitteisiin. Tulokset olivat 92 % samansuuntaiset. Laitteella ei tehdä diagnoosia, tarkkaillaan vain kehon terveydentilaa.


Intialainen (ayrvedinen) päähieronta     Hinnasto

Perinteinen intialainen pää- ja kasvohieronta tehdään öljyn kanssa. Hoidon aikana pysähdytään hieromaan pään marmapisteitä (=akupisteitä). Hieronta rentouttaa vapauttaen pään alueen verenkiertoa ja muuta virtausta, jotka voivat häiriintyä lihasjännityksistä tai -kivuista. Oire heikentyneistä pään virtauksista voi olla esim. päänsärky, migreeni, huonovointisuus, uupumus, heikkouden tunne, hermostuneisuus ja yliaktiivinen ajatustoiminta. Päähieronnalla voidaan auttaa em. oireiden lisäksi pään alueen lukkiutumia, kuumuuden tunnetta päässä, elvyttää päänahan toimintaa ja terävöittää aistien toimintaa. Hieronta edesauttaa myös marmapisteiden ja energiaratojen toimintaa ja rauhoittaa mieltä.


Intialainen (ayrvedinen) kokovartalohieronta     Hinnasto

Hoito tehdään lämpimällä yrttiöljyllä valiten vata, pitta tai kapha. Tavoite on saada soluissa olevat kuona-aineet ja myrkyt liikkeelle ja poistaa ne luonnollista tietä. Hoito vaikuttaa soluihin, lymfakiertoon, hermostoon, hengitykseen, energiaväyliin ja energiapisteisiin. Hoito antaa täydellisen rentoutumisen koko keholle.


Intuitiivinen energiahoito (harjoitus)     Hinnasto

Hoito perustuu Pyhään Valoon, joka on korkeavärähteistä. Hoidettavaa autetaan tiedostamaan ja tunnistamaan omassa kehossaan olevia tuntemuksia ja aistimuksia ja vapautumaan kivuista, stressistä ja jännityksistä kevyen kosketuksen ja valovirtojen avulla.


Kosmetologiset hoidot     Hinnasto

Kosmetologiset hoitomme tehdään luonnonmukaisilla tuotteilla. Hoitojamme ovat erilaiset käsi-, kasvo- ja jalkahoidot, ripsien ja kulmien käsittelyt sekä karvanpoistot.

Dr. Hauschkan hoitoihin ja tuotteisiin voit tutustua sivulta dr.hauschka.com.Rosenterapia     Hinnasto

Rosen-menetelmä on kehoterapiamuoto, jossa käsitellään jännittyneitä lihaksia pehmeästi, mutta kuitenkin tuntuvasti. Hoito auttaa tiedostamaan lihasjännityksiä ja hengitystapaa. Se lisää ymmärrystä omista toiminta- ja reagointitavoista ja mahdollistaa sitä kautta muutoksen.

Lisätietoa löytyy sivulta rosenterapeutit.fi


Shiatsu     Hinnasto

Shiatsu on kokonaisvaltainen vartalohieronta, joka perustuu kehon energiakanavilla eli meridiaaneilla sijaitsevien akupunktiopisteiden, tsubojen paineluun. Hoidossa meridiaanien akupisteet käydään läpi muun muassa peukaloilla, polvilla, kyynärpäillä, rystysillä tai jalkaterillä painellen. Shiatsun avulla voidaan hoitaa muun muassa stressiä ja kiputiloja, masennusta, unettomuutta, päänsärkyä, migreeniä, selkäkipua ja ruoansulatusvaivoja sekä kuukautisvaivoja. Yhdistyksen mukaan sen on myös todettu parantavan verenkiertoa ja kehon nesteiden aineenvaihduntaa.


Valon Kosketus -hoito ja kanavoidut viesti     Hinnasto

Valo, jota hoitaja välittää olemuksensa kautta vahvistaa hoidettavan energiarakenteita, kohottaa ja avaa chakrojen toimintaa ja sydäntietoisuutta. Energiahoito rentouttaa tehokkaasti kehon sekä mielen ja voit hiljentyä kuuntelemaan omaa sisintäsi. Mikäli fyysisessä kehossa on kiputiloja, niin silloin käteni johdatetaan kosketukseen ja kädet ”käsittelevät” kipukohtaa. Hoito on aina yksilöllinen ja etenee asiakkaan ehdoilla mitä hän on valmis vastaanottamaan tässä hetkessä. Lisänä asiakkaan pyynnöstä kanavointina mahdolliset viestit hoidon aikana.

Lisätietoa löytyy sivulta valonkeveys.fi


Vyöhyketerapia     Hinnasto

Vyöhyketerapiassa on kyse siitä, että kaikkia kehon elimiä vastaavat heijastevyöhykkeet sijaitsevat jalkapohjissa. Kun näitä vyöhykkeitä hierotaan, autetaan vastaavien elinten toimintaa palautumaan normaaliksi. Vyöhyketerapialla puretaan kuonakertymiä, jotka haittaavat veren vapaata kiertämistä ja estävät energian virtausta paitsi jaloissa, myös heijastevyöhykettä vastaavassa elimessä sekä imusuonistossa. Vyöhyketerapia sopii erilaisten jännitystilojen purkuun ja tasapainottamaan hermoston tilaa niin aikuisille kuin lapsille.


Äänimaljahieronta käyttäen Peter Hess äänimaljoja     Hinnasto

Äänimaljahieronta on rentoutusmenetelmä, jossa maljoja soitetaan tietyissä kohdissa kehon päällä sekä selkä- että etupuolella. Menetelmän vaikutus perustuu maljojen värähtelyyn, joka soitettaessa välittyy kehoon sekä maljojen tuottamaan sointiin.

Lisätietoa löytyy sivulta valonkeveys.fi


 
Dr. Hauschka Luksushoito
Rentouttava jalkakylpy, selän,
käsien ja jalkojen pehmeä sively sekä tuoksuvat kompressit valmistavat asiakkaan seuraavaan hoitovaiheeseen eli kasvojen puhdistukseen ja hoitoon. Hoidon jälkeen asiakas tuntee olonsa kauttaaltaan elinvoimaiseksi ja keveäksi, valon täyttämäksi ja tasapainoiseksi.
Fytoterapeuttiset hoidot
Maksahoito:
Tukee maksan toimintaa elimistöön joutuneiden vierasaineiden ja kuona-aineiden poistamisessa.
Munuaishoito:
Kehon tukkoisuutta vähentävä hoito.